sábado, 4 de mayo de 2013

7. Animació: flipbook


Descrippció:

Per parelles, havíem de pensar una idea per fer un flipbook. (llibre que conté una sèrie d'imatges que varien gradualment d'una pàgina a la següent, de manera que en passar les pàgines ràpidament les imatges semblin animar-se simulant un moviment o altra mena de canvi) Dibuixar una història a les pàgines, filmar un vídeo on es veiés la història passant les pagines i penjar-lo al Blogger.



Procès:

El Raúl i jo vam decidir fer la història d’un noi dibuixat amb palets que regava una planta, aquesta planta es feia gegant i el noi la pujava, després, al cap d’una estona aquest noi arribava a l’espai i plantava la seva bandera al capdamunt de la flor.

Retallant papers de forma que quedessin simètrics i es poguessin passar ràpidament amb el dit vam aconseguir una mena de llibreta on podíem fer els dibuixos i al passar les pàgines es veia bé.

I tot seguit vam dibuixar la nostra història, la vam repassar  i la vam pintar, després va tocar gravar la història. 

Resultat: 

Crec que el resultat ha sigut l'esperat, després de moltíssima estona intentat gravar un vídeo on es veiés tot i es passés bé es el millor que ens va sortir


Primer havíem de retallar els fulls



















Tot seguit fer els dibuixos


















Repassar-los



















Pintar-los
















I continuar fent-ho



Dibuixant les diferents parts del Flipbook
















(Quan anàvem per la meitat)




















I el flipbook acabat

















Vídeo:






Valoració

L’activitat va ser molt entretinguda, però hagués sortit millor si haguéssim comprat una llibreta en comptes de haver de retallar totes les fulles que no van quedar igual. Amb una mica més de temps haguéssim pogut millorar els dibuixos o fer-lo més elaborat.
M’ha agradat molt però hagués utilitzat una mica més de temps.

No hay comentarios:

Publicar un comentario